Erna Witbraad

Mijn drive komt voort uit nieuwsgierigheid. Waarom kan de ene persoon vreselijke gebeurtenissen doorstaan en overeind blijven, terwijl de ander bijna geen draagvlak lijkt te hebben? Hoe je draagvlak ook is, als therapeut en uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om iemand te hebben die echt luistert en naast je staat zodat je weer overeind kunt komen. Motto: Mensen hebben mensen nodig.

Het versterken van de persoonlijke basis is de kern van mijn dienstverlening waardoor de oorzaak van een probleem of terugkerend thema kan worden achterhaald. Loslaten van het oude en open staan voor het nieuwe. Mijn trajecten zorgen ervoor dat je beter in contact bent met jezelf en je omgeving. Je kunt dan beter je grenzen aangeven en weet wat je wel en niet wilt.

Wie vooral bij mij aankloppen? Hooggevoelige personen, mensen die burnout zijn of overspannen. Mensen die geen ruimte in durven nemen en daardoor moeite hebben zichzelf neer te zetten binnen hun werk en privéleven.

Na afloop van een traject voor hooggevoelige personen hoor ik vaak de wens om gelijkgestemden te ontmoeten. Geen therapie of coaching maar goede gesprekken van mens tot mens. Daarom organiseer ik de FiloThema avonden voor hooggevoelige personen.

Ik verzorg 1-op-1 trajecten en geeft begeleiding aan kleine groepen. Meer informatie over mij en mijn diensten vind je op www.joinyourlife.com

Erna Witbraad
Gesprekstherapeut | Hypnotherapeut | Coach

“Hoe beter je in relatie bent met jezelf hoe beter je in relatie bent met anderen en de wereld om je heen. Een stevige persoonlijke basis is hierbij belangrijk.”
– Erna Witbraad

It’s never too late to Join Your Life!

Praktijkadres:
Nicolaas Beetsstraat 128,
1054 XT Amsterdam

Mobiel: 06 – 46 271 336  |  Website: www.joinyourlife.com

© Join Your Life – Erna Witbraad

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s